Colectarea si utilizarea datelor cu caracter persona

Utilizarea site-ului www.direct-aeroport.ro de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea.

Direct Turism se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de catre dumneavoastra prin intermediul site-ului www.direct-aeroport.ro, prin utilizarea formularului de rezervare sau a formularului de contact, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale. Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Direct Turism in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Scopul colectarii datelor

La inregistrarea in cont, v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii website-ului www.direct-aeroport.ro, noilor oportunitati oferite de Direct Turism si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dumneavoastra.

Datele dumneavoastra sunt utilizate in urmatoarele scopuri:

Transferul datelor cu caracter personal catre terti

Direct Turism intelege importanta protejarii confidentialitatii informatiilor furnizate de catre clientii sai, de aceea nu vindem si nici nu distribuim informatii personale catre terte parti – inclusiv institutii financiare, banci ori companii aeriene.

Direct Turism poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail. Va multumim ca folositi serviciile Direct Turism.

DESPRE NOI

Serviciul pe care il punem la dispozitie garanteaza confortul calatoriei catre aeroport intr-un timp pe care l-ai petrece si daca ai conduce masina personala. Citeste mai mult >>


Protectia Consumatorilor - ANPC
Telefonul Consumatorului: 021 9551

CONTACT

 0737 503 503 - Constanta - Non Stop
 0754 503 503
 0731 503 503
 0371 503 503
 0766 503 503
 0727 503 503 - Brasov - Non Stop
 office@direct-aeroport.ro

CONECTEAZA-TE CU NOI