Calatorii despre noi

Ioana

Recomand tuturor celor care au nevoie de transport pe ruta Aeroport Otopeni- Brasov si retur. Foarte bun raportul pret / servicii oferite.

Rating: 9.5

Loredana

Am fost placut surprinsa de faptul ca wifi a fost oferit gratuit!

Dan

Am calatorit foarte bine sunt multumit dealtfel este a 3-a ora cand calatoresc cu dumneavoastra si va voi ma solicta in viitor!

Rating: 9.2

Flavia

Vreau sa va felicit pentru calitatea serviciului oferit. am avut o experienta foarte placuta calatorind cu Direct Aeroport si nu doar am postat comments pe contul meu de FB dar si recomand tuturor prietenilor si cunostintelor acest serviciu. Multumesc! Oameni ca dvs ne aduc mai aproape de civilizatia occidentala!

Emilia-Adela

Voi continua sa apelez la serviciile oferite de compania Direct Aeroport. Voi recomanda si prietenilor mei, cu caldura, sa contacteze compania pentru deplasarile la aeroport.

Anonim

Un serviciu de calitate si personal calificat. Va urez succes in contiunare avem nevoie de astel de servicii!

Sofia

As vrea sa stiu daca o persoana straina, adica nevorbitoare de limba romana, poate face o rezervare, si daca gaseste personal vorbitor de limba engleza. Eventual cum s-ar putea proceda? Multumesc!

Herwig

Totul a fost excelent si fara probleme, la timp si in conditii bune. Dar ar fi mai bine daca ar exista ore regulate, de exemplu la fiecare ora. Si alte companii pleaca la aceleasi ore, si in afara acestor ore nu gasesti alt transport.

Rating: 10

Ciprina

Conditii bune, sofer amabil, punctualitate, organizare excelenta.

Alexandru

Un sofer ne nota 10.a condus perfect.muzica superba.curatenie de nota 10.

Ruta

Transport rapid si rezervare usoara. Sofer foarte amabil.

Petrus

Calatoria a fost excelnta atat de la Otopeni cat si spre Otopeni. La intoarcere spre Otopeni, deoarece drumul de la Brasov era inchis spre Sinaia, am fost sunat pentru a mi se propune transport mai tarziu si deorece ar fi fost prea arziu pentru mine, mi s-a trimis un autoturism care m-a lasat la hotel la Otopeni. Pentru serviciile primite cinci stele sunt cam putine si in mod sigur voi apela mereu la serviciul acordat. Totul a fost perfect

DESPRE NOI

Serviciul pe care il punem la dispozitie garanteaza confortul calatoriei catre aeroport intr-un timp pe care l-ai petrece si daca ai conduce masina personala. Citeste mai mult >>


Protectia Consumatorilor - ANPC
Telefonul Consumatorului: 021 9551

CONTACT

 0737 503 503 - Constanta - Non Stop
 0754 503 503
 0731 503 503
 0371 503 503
 0766 503 503
 0727 503 503 - Brasov - Non Stop
 office@direct-aeroport.ro

CONECTEAZA-TE CU NOI